Welkom/Mijn Salon

Welkom/Mijn Salon

,


      Afbeeldingen / Hannah LinBeste bezoeker,Voordat u verder leest verwijs ik u eerst naar mijn nieuwsbrief. De salon is tot december gesloten.

 https://www.lindseysbeautysalon.nl/nieuwsbrief.html


Hartelijk welkom op mijn website.
De site die verwijst naar de schoonheidssalon  in de wijk Tanthof Oost te Delft. In mijn salon zijn dames  aan het juiste adres voor huidverbetering, gelaatsbehandelingen en volume lash lifting. 

Heren
zijn uiteraard ook welkom voor een gelaatsbehandeling en huidverbetering.

Mijn naam is Lindsey Weterings, gediplomeerd schoonheidsspecialiste/huidcoach.  Lindsey's Beauty Salon is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialisten: ANBOS https://www.anbos.nl

Afbeeldingen / Anbos                  


Vanaf het moment dat ik met mijn salon ben gestart is eerlijkheid en perfectie mijn kracht geweest. Met eerlijkheid bedoel ik goede kwaliteit en producten gebruiken/adviseren welke echt bijdragen aan de juiste verzorging en verbetering van uw huid. Met perfectie wil ik zeggen dat ik niet eerder tevreden ben voordat u dit bent.

In de wijk Tanthof Oost in Delft heb in de Lepelaarstraat mijn sfeervolle thuissalon waar ik behandelingen geef in een rustige ambiance. Ik ben hier sinds november 2018 gevestigd na 6 jaar een salon gehad te hebben in de wijk Voorhof.

Welke behandeling u ook kiest, ik werk zorgvuldig, met passie en lever maatwerk.

U krijgt in Lindsey's Beauty Salon persoonlijke aandacht. Service, comfort, ontspanning, professionaliteit en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Ik streef bij iedere klant naar een maximaal resultaat zonder tijdsdruk. Het woord "haastwerk" kennen wij niet.


In Lindsey's Beauty Salon probeer ik mijn klanten daarom elke keer weer een unieke belevenis te geven. Ik werk niet met stagaires, hierdoor heeft u dus gedurende de hele behandeling voor 100% mijn aandacht. Huidverbetering staat natuurlijk voorop, maar ook de ontspanning van lichaam en geest staan centraal. Ik wil tijdens de behandeling mijn klanten de meest effectieve producten op het gebied huidverbetering aanbieden, vandaar dat ik heel bewust voor het merk Salonne-Pro heb gekozen.

In mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering. Ik ga daarin een stap verder dan de meeste schoonheidssalons. Mijn gedachte is dat mijn cliënten niet enkel voor ontspanning komen, maar zeker ook voor resultaat. 

In mijn salon werk ik met de huidverbeterproducten van Salonnepro Amsterdam. Interesse de Salonnepro-behandelingen? Ik verwijs u graag naar de subpage: 

https://www.lindseysbeautysalon.nl/behandelingen/gelaatsbehandelingen-m-v/spa-salonnepro-gelaatsbehandelingen-dames.html


Wenst u een Salonne-Probehandeling, neem dan a.u.b. contact met mij op via de app, telefoon of mai.

Door het blijven volgen van relevante opleidingen blijf ik mij continue ontwikkelen binnen mijn vakgebied en op de hoogte van de laatste trends.


Alle gelaatsbehandelingen voor dames en heren staan uitgebreid beschreven in het hoofdstuk "Behandelingen".


Voor contact, de behandelingen, de vrije behandelmomenten, de tarieven en alle overige items verwijs ik u geheel vrijblijvend naar de onderwerpen hier op mijn website. Is iets niet duidelijk of heeft u vragen dan hoor ik het graag van u.

Wilt u terugkeren naar het hoofdmenu op mijn site? Klik dan linksboven op mijn bedrijfslogo.

Hebben mijn behandelingen uw interesse gewekt dan verwelkom ik u graag in LINDSEY'S BEAUTY SALON, uw Salonne-Pro salon voor de regio Haaglanden gevestigd in Delft.
U bent van harte welkom in mijn sfeervolle behandelruimte na het maken van een afspraak via de mogelijkheden op de contactpage. Parkeren kan voor de deur zonder parkeerkosten.

Op alle behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van kracht. Deze zijn te vinden in een apart hoofdstuk op mijn site. In dit hoofdstuk is tevens de nieuwe AVG te vinden (Algemene Verordening Gegevensbescherming). 

"Het beste moment om je te ontspannen, is het moment waarop je geen tijd hebt om dat te doen" 

Make your day beautiful, tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Lindsey Weterings

Alle rechten met betrekking tot de op deze website gepresenteerde informatie worden voorbehouden. Het is de gebruiker van deze website derhalve niet toegestaan de informatie voor eigen gebruik te hanteren, op enige wijze geheel of gedeeltelijk openbaar te maken, te verveelvoudigen of aan een derde beschikbaar te stellen, zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Lindsey's Beauty Salon.