Welkom/Mijn Salon

Welkom/Mijn Salon      Afbeeldingen / Hannah LinBeste bezoeker,


Hartelijk welkom op mijn website.

De site die verwijst naar de schoonheidssalon en massagepraktijk  in de wijk Tanthof Oost te Delft. In mijn salon zijn dames  aan het juiste adres voor huidverbetering, gelaatsbehandelingen, volume lash lifting, massages en heel bijzondere wellness treatments. Tevens zijn dames welkom voor visagie en het bruidsarrangement.

Heren
zijn uiteraard ook welkom voor een gelaatsbehandeling, huidverbetering, massages en wellness-treatments.

Mijn naam is Lindsey Weterings, gediplomeerd schoonheidsspecialiste/ hannah Huidcoach en masseuse. Lindsey's Beauty Salon is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialisten: ANBOS https://www.anbos.nl

Afbeeldingen / Anbos                  


Vanaf het moment dat ik met mijn salon ben gestart is eerlijkheid en perfectie mijn kracht geweest. Met eerlijkheid bedoel ik goede kwaliteit en producten gebruiken/adviseren welke echt bijdragen aan de juiste verzorging en verbetering van uw huid. Met perfectie wil ik zeggen dat ik niet eerder tevreden ben voordat u dit bent.

In de wijk Tanthof Oost in Delft heb in de Lepelaarstraat  mijn sfeervolle thuissalon waar ik behandelingen geef in een rustige ambiance. Ik ben hier sinds november 2018 gevestigd na 6 jaar een salon gehad te hebben in de wijk Voorhof.

Welke behandeling u ook kiest, ik werk zorgvuldig, met passie en lever maatwerk.

U krijgt in Lindsey's Beauty Salon persoonlijke aandacht. Service, comfort, ontspanning, professionaliteit en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Ik streef bij iedere klant naar een maximaal resultaat zonder tijdsdruk. Het woord "haastwerk" kennen wij niet.


In Lindsey's Beauty Salon probeer ik mijn klanten daarom elke keer weer een unieke belevenis te geven. Ik werk niet met stagaires, hierdoor heeft u dus gedurende de hele behandeling voor 100% mijn aandacht. Huidverbetering staat natuurlijk voorop, maar ook de ontspanning van lichaam en geest staan centraal. Ik wil tijdens de behandeling mijn klanten de meest effectieve producten op het gebied huidverbetering aanbieden, vandaar dat ik heel bewust voor de merken hannah en Salonne-Pro heb gekozen.  De doelstelling van de "hannah behandeling" is om u bewust te maken van uw huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten.  Wilt u meer informatie over hannah dan verwijs ik u graag naar mijn page:  https://www.lindseysbeautysalon.nl/hannah.html of naar de hannah website middels de link:  https://hannah.nl/

N.a.v. de huidanalyse met de hannah Skin Analyzer informeer en adviseer ik u welke producten u het beste dagelijks kunt gebruiken. In mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering. Ik ga daarin een stap verder dan de meeste schoonheidssalons. Mijn gedachte is dat mijn cliënten niet enkel voor ontspanning komen, maar zeker ook voor resultaat. 

In mijn salon werk tevens met het huidverbetermerk Salonnepro Amsterdam. Interesse de Salonnepro-behandelingen? Ik verwijs u graag naar de subpage: 

https://www.lindseysbeautysalon.nl/behandelingen/gelaatsbehandelingen-m-v/spa-salonnepro-gelaatsbehandelingen-dames.html


De Salonne-Pro behandelingen zijn helaas nog niet online te boeken. Wenst u een Salonne-Probehandeling, neem dan a.u.b. contact met mij op via de app, telefoon of mai.

Door het blijven volgen van relevante opleidingen blijf ik mij continue ontwikkelen binnen mijn vakgebied en op de hoogte van de laatste trends.

Naast Huidverbetering zijn het voorkomen en verhelpen van problemen met het bewegingsapparaat en het welzijn van uw geestelijke gezondheid mijn tweede grote passie.

We leven in een enorm drukke tijd. Vaak zorgt u beter voor de dingen en mensen om uw heen dan voor uw eigen lichaam. Rust en ontspanning schieten er vaak bij in.
U komt er pas achter wat uw lichaam allemaal doet als het een keer weigert om mee te werken. Dan pas beseft u hoe belangrijk uw lichaam eigenlijk is.

Uw lichaam heeft behoefte aan goede brandstof (eten/drinken), aandacht, warmte, vertrouwen, respect, ontspanning en rust.

Belangrijk is een goede balans te vinden tussen spanning en ontspanning.


Bij een massage/wellness treatment wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en de stofwisseling geactiveerd. Hierdoor worden voedingsstoffen en zuurstof naar de lichaamscellen gebracht en zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Massages en Wellness-Treatments kunnen klachten als stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en lusteloosheid voorkomen en/of verminderen. Denk hierbij ook aan problemen die zijn ontstaan door repeterende bewegingen en fysieke ongemakken door een verkeerde lichaamshouding.

U wordt behandeld in een open en ontspannen sfeer, uw klachten worden hier altijd serieus genomen. 

Gun u zelf met regelmaat een behandeling, voorkomen is beter dan genezen. Lindsey's Beauty Salon biedt u een breed scala aan gepersonaliseerde en ontspannende Wellness-Treatments / Massages aan.

                                                        ''Als je goed voor jezelf blijft zorgen, voel je je fit en vitaal ''.


Alle gelaatsbehandelingen, massages, wellness-treatments  en overige behandelingen voor dames en heren staan uitgebreid beschreven in het hoofdstuk "Behandelingen".

VOOR DE DUIDELIJKHEID: HET BETREFT GEEN MASSAGES MET SEXUELE/EROTISCHE BIJBEDOELINGEN.

Voor contact, de behandelingen, de vrije behandelmomenten, de tarieven en alle overige items verwijs ik u geheel vrijblijvend naar de onderwerpen hier op mijn website. Is iets niet duidelijk of heeft u vragen dan hoor ik het graag van u.
Wilt u terugkeren naar het hoofdmenu op mijn site? Klik dan linksboven op mijn bedrijfslogo.

Hebben mijn behandelingen uw interesse gewekt dan verwelkom ik u graag in LINDSEY'S BEAUTY SALON, uw hannah salon voor de regio Haaglanden gevestigd in Delft.
U bent van harte welkom in mijn sfeervolle behandelruimte na het maken van een afspraak via de mogelijkheden op de contactpage of rechtstreeks in de online agenda. Parkeren kan voor de deur zonder parkeerkosten.
Op alle behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van kracht. Deze zijn te vinden in een apart hoofdstuk op mijn site. In dit hoofdstuk is tevens de nieuwe AVG te vinden (Algemene Verordening Gegevensbescherming). 

"Het beste moment om je te ontspannen, is het moment waarop je geen tijd hebt om dat te doen" 

Make your day beautiful, tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Lindsey Weterings

Alle rechten met betrekking tot de op deze website gepresenteerde informatie worden voorbehouden. Het is de gebruiker van deze website derhalve niet toegestaan de informatie voor eigen gebruik te hanteren, op enige wijze geheel of gedeeltelijk openbaar te maken, te verveelvoudigen of aan een derde beschikbaar te stellen, zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Lindsey's Beauty Salon.