Nieuwsbrief

                                                                                         Gelaatsbehandelingen / logo
Nieuwsbrief 14 november 2019

Beste lezers,

Afgelopen week heb ik met goed succes de opleiding "hannah bindweefselmassage" afgerond.
Het was een behoorlijke pittige opleiding op theoretisch gebied maar ook in de praktijk.
Na vele lessen binnen het hannah opledingsinstituut en behoorlijk wat uren thuisstudie gevolgd te hebben mocht ik het diploma in ontvangst nemen met als eindcijfer een 9,3.

Via social media en andere kanalen heb ik van jullie vele felicitaties mogen ontvangen waar ik een ieder voor wil bedanken.

Een hanah bindweefselmassage is nu te boeken.

Dit kan als losse behandeling, in een kuurvorm van 4 of 8 behandelingen of in de bestaande behandelingen te weten  de hannah Special Intens (voorheen Quick & Go), de Bootcamp your Skin en de Xclusive behandeling.

Tot 1 februari 2020 heb ik voor deze behandelingen een speciale aanbieding. Omdat de online agenda extern wordt verwerkt duurt het even voordat deze is bijgewerkt. Wenst u een boeking te maken neem dan even via de mail, telefoon of app contact met mij op. Dit geldt zeker voor de hannah bindweefsel kuurvorm. Deze is niet via de onlineagenda te boeken. Voor de actuele prijzen en aanbiedingen zie mijn site onder de link

https://www.lindseysbeautysalon.nl/behandelingen/gelaatsbehandelingen-m-v/hannah-gelaatsbehandelingen-dames.html


             Afbeeldingen / bindweefselmassage

de hannah bindweefselmassage:

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage heeft niet alleen een huidverbeterend resultaat, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met de hannah bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

     Verbetering van de huidconditie;

     Stimulatie van de huiddoorbloeding;

     Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen;

     Verbetering van de opname van werkstoffen;

     Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel;

     Bevordering van de celdeling;

     Verbetering van de huidstructuur en huidteint;

     Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens;

     Verbetering van de huidweerstand.


Graag tot ziens in mijn salon voor deze of andere behandelingen.

Met vriendelijke groet,

Lindsey Weterings van Lindsey's Beauty Salon