hannah

   Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering!

Het gerenommeerde huidverbeteringsmerk hannah is opgericht door Hannah Hakse. Een bevlogen vrouw die op zoek naar een oplossing voor haar eigen huidproblemen het merk hannah heeft ontwikkeld. Een enthousiast team heeft het verder uitgebreid en verbeterd tot een hoogstaande en complete lijn voor huidonderhoud, huidverbetering en anti-aging.


Dagelijks geven meer dan 400 hannah huidcoaches in Nederland advies om je huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om tot huidverbetering te komen. Omdat salons die met de 

hannah methode werken veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreken wij over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’. 


Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben
tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!Lindsey Weterings van Lindsey's Beauty Salon Delft is een gecertificeerd  hannah-huidcoach. Dat wil zeggen dat ze u kan begeleiden en adviseren volgens de richtlijnen van hannah om zo samen met u uw huid te verbeteren of huidproblemen te verhelpen. Op basis van een grondige huidanalyse met de skin-analyser worden de behandeling(en) en de producten gekozen voor een optimaal resultaat. Uw huid is het waard.

hannah's unieke werkwijze
De doelstelling van mij als hannah huidcoach is om u bewust te maken van uw huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannahmethode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens helemaal centraal staat. U wordt met empathie door mij als huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De Hannah producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. Ik begeleid als huidcoach maar zelf zult u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van uw huid moeten nemen.
Voor meer informatie over hannah verwijs ik u naar de website middels de link:  https://hannah.nl/