Lindsey's Beauty Salon Delft
Lindsey Weterings
Lepelaarstraat 28
2623 NX DELFT
K.v.K. 64824888
Telefoon: 06 301 48 745
E-mailadres: info@lindseysbeautysalon.nl
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur - 15.00 uur
Zondag: Gesloten
Mijn salon is aan de Lepelaarstraat 28 in Delft gevestigd en is makkelijk te bereiken op enkele autominuten vanaf de A-13 en A-4 via de Kruithuisweg.
De postcode is 2623NX
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Uiteraard is de salon ook fietsend/lopend te bereiken.


Komt u met het openbaar vervoer vanaf Delft Centraal?

U neemt  EBS buslijn 64 richting Delft Abtswoudsepark. Bij de halte Fuutlaan in de wijk Tanthof Oost stapt u uit.  Het is dan enkele minuten lopen naar de salon. Dit doet u door de Fuutlaan in te lopen, aan het einde rechtsaf de Lepelaarstraat in. Aan de linkerzijde van de straat op nummer 28 vindt u Lindsey's Beauty Salon waar ik u graag ontvang voor een heerlijke behandeling.


Contact

contact /

Heeft u vragen, dan verzoek ik u mij bij voorkeur te mailen. Wilt u een afspraak inplannen: Bekijk dan de vrije behandelmomenten  in de online agenda. Dit kan middels onderstaande link:


https://widget.treatwell.nl/salon/lindsey-s-beauty-salon/?utm_source=lindsey-weterings&utm_medium=referral&utm_campaign=externe+buttonU kunt mij uiteraard ook bellen, appen, mailen of onderstaand contactformulier invullen. Wanneer ik in behandeling ben neem ik geen telefoon aan. Spreek dan a.u.b. duidelijk uw naam en telefoonnummer in waarop u te bereiken bent. Ik bel u dan z.s.m. terug.

Wanneer ik een ingesproken voicemail (met tel.nr), app, mailtje of onderstaand ingevuld formulier van u ontvang neem ik ALTIJD binnen 2 werkdagen (di t/m za) maar meestal nog dezelfde dag, contact met u op.
Indien u onverhoopt geen reactie van mij krijgt (ik hoor dit incidenteel) raadpleeg dan ook eens uw spambox. Mocht u ook hierin geen bericht van mij ontvangen hebben dan heb ik uw aanvraag echt niet ontvangen. Wilt u het dan a.u.b. nogmaals op een andere manier, proberen?
Bij voorbaat dank.Alle rechten met betrekking tot de op deze website gepresenteerde informatie worden voorbehouden. Het is de gebruiker van deze website derhalve niet toegestaan de informatie voor eigen gebruik te hanteren, op enige wijze geheel of gedeeltelijk openbaar te maken, te verveelvoudigen, of aan een derde beschikbaar te stellen, zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Lindsey's Beauty Salon.