hannah gelaatsbehandelingen dames

hannah gelaatsbehandelingen dames


                               Afbeeldingen / bindweefselmassage                                                        
U bent van harte welkom in mijn salon voor onderstaande hannah reinigende- en huidverbeterde gelaatsbehandelingen. In mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering. Ik ga daarin een stap verder dan de meeste schoonheidssalons. Mijn gedachte is dat mijn clienten niet enkel voor ontspanning komen, maar zeker ook voor resultaat. Door mijn kennis actueel te houden in combinatie met de diversiteit aan behandelingen kan ik de beste zorg en advies geven bij ieder huidtype. Uiteraard pas ik de behandeling in overleg met u aan wanneer dit noodzakelijk/wenselijk is. De doelstelling van de "hannah behandeling" is om u bewust te maken van uw huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten.

Wanneer u geen huidproblemen heeft kunt u uiteraard ook bij mij terecht. Ik zorg er samen met u voor uw uiterlijk in goede conditie te houden. 

Algemene huidverzorging is namelijk niet meer van deze tijd. Vanzelfsprekend start ik met uw persoonlijke behandelplan waarbij ik diverse algemene vragen stel. Hierna meet ik het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde van uw huid met de Skin Analyzer (vanaf de hannah Meet & Treat). Zonder uw huidbeeld te beoordelen is het onmogelijk de juiste zorg en advies te geven.

Mijn streven is een maximaal resultaat te boeken na iedere behandeling. Dat is ook de reden geweest om de uitgebreide hannah huidcoach opleiding te volgen. Een gespecialiseerde hannah huidcoach leert de huid te begrijpen, te respecteren en mooier te maken.


Een leuk cadeautje is de gratis handmassage welke u ontvangt vanaf de hannah Skin Improvement gelaatsbehandeling.


Personen die te maken hebben met een huidprobleem en zoekende naar huidverbetering zijn in mijn salon uiteraard aan het juiste adres en van harte welkom. hannah biedt voor ieder huidprobleem de oplossing. Vraag mij gerust vrijblijvend om meer informatie ook als u andere wensen heeft. In overleg maken we een behandelplan om het probleem aan te pakken en huidverbetering te realiseren. Ik ben u graag van dienst.

                   Afbeeldingen / groeps
    

hannah Special Intense, Face the Face!   45 minuten                       € 37,50        

Huidmeting,reiniging, peeling, huiddoorbloedingsstimulerend product, de hannah bindweefselmassage en passende dag/nacht verzorging.

In kuurverband is de aanbiedingsprijs: 

4 behandelingen van € 140,--
8 behandelingen van € 260,--

hannah Meet & Treat, Let's try Hannah!   45 minuten                       € 44,50

Huidmeting met Skin Analyzer, reiniging, peelen & scrubben, stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), masker en dag/nacht verzorging.
(extra module epileren bij te boeken voor €5,00)
(extra module hars kin en/of bovenlip bij te boeken voor €4,00)

hannah Skin Improvement , The hour of power!   75 minuten         € 55,50                  

Huidmeting met Skin Analyzer, epileren wenkbrauwen, reiniging, peelen en scrubben, stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), ontspanningsmassage, masker en dag/nacht verzorging.
(Extra module hars kin en/of bovenlip €4,00)

hannah Bootcamp Your Skin, Boost it all!   80 minuten                    € 66,50 

Huidmeting met Skin Analyzer, epileren wenkbrauwen, reiniging, peelen en scrubben, stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), hannah bindweefselmassage,
masker en dag/nacht verzorging.
(Extra module hars kin en/of bovenlip €4,00)

hannah Xclusive, the total package!  100 minuten                             € 72,50 

Huidmeting met Skin Analyzer, epileren, reiniging, peelen en scrubben, stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), ontspanningsmassage en hannah bindweefselmassage, masker en dag/nacht verzorging.
(Extra module hars kin en/of bovenlip €4,00)

 

Bij iedere behandeling is de module verven wimpers en/of wenkbrauwen bij te boeken (zie de tarievenpagina)

*Onzuiverheden verwijderen:
Binnen bovenstaande behandelingen is maximaal 10 minuten tijd gereserveerd voor het verwijderen van Milia(gerstekorrels) en Comedonen(mee-eters).  Wanneer de maximale tijd overschreden wordt zijn de kosten € 6,50 extra. Uiteraard informeer ik u tijdens de behandeling wanneer dit van toepassing is.          Afbeeldingen /