hannah gelaatsbehandelingen dames

hannah gelaatsbehandelingen dames


                               Afbeeldingen / bindweefselmassage                                                        
U bent van harte welkom in mijn salon voor onderstaande hannah gelaatsbehandelingen. In mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering. Als huidcoach ga ik daarin een stap verder dan de meeste schoonheidssalons. Mijn gedachte is dat mijn clienten niet enkel voor ontspanning komen, maar zeker ook voor resultaat. Welke hannah behandeling u ook kiest, ik trakteer u op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat. Na het intakegesprek en huidmeting, door middel van de hannah skin analyzer op uw persoonlijke vocht-, vet- en PH-waarden, start ik de behandeling waarbij hannah producten worden gebruikt welke speciaal op uw huid zijn afgestemd.

Het resultaat wordt mede behaald door het thuis toepassen van het hannah 5-stappenplan: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen. U zult uw eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel moeten onderhouden. Zo boekt u een maximaal resultaat.

Uitgebreide persoonlijke aandacht voor en voortdurende begeleiding van de cliënt i.c.m. met een goed advies voor thuis zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden.

De mogelijkheden zijn  enorm. Door mijn kennis actueel te houden in combinatie met de diversiteit aan behandelingen kan ik de beste zorg en advies geven bij ieder huidtype. De doelstelling van de "hannah behandeling" is om u bewust te maken van uw huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten.

Voor meer informatie over hannah verwijs ik u middels onderstaaande linken naar de hannah site en de page op mijn website.

https://hannah.nl/

https://www.lindseysbeautysalon.nl/hannah.html


Wanneer u geen huidprobleem heeft kunt u uiteraard ook bij mij terecht. Ik zorg er samen met u voor uw uiterlijk in goede conditie te houden. 

Mijn streven is een maximaal resultaat te boeken na iedere behandeling. Dat is ook de reden geweest om de uitgebreide hannah huidcoach opleiding te volgen. Een gespecialiseerde hannah huidcoach leert de huid te begrijpen, te respecteren en mooier te maken.


Een leuk cadeautje is de gratis handmassage welke u ontvangt vanaf de hannah Skin Improvement gelaatsbehandeling.


Personen die te maken hebben met een huidprobleem en zoekende naar huidverbetering zijn in mijn praktijk aan het juiste adres en van harte welkom. hannah biedt voor ieder huidprobleem de oplossing. Vraag mij gerust vrijblijvend om meer informatie ook als u andere wensen heeft. In overleg maken we een behandelplan om uw probleem aan te pakken en huidverbetering te realiseren. Ik ben u graag van dienst.

De behandeltijden van de gelaatsbehandelingen zijn bij benadering aangegeven. De ene keer vraagt de huid om extra aandacht en zal de behandeling iets uitlopen, de andere keer loop ik wat in op de tijd. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden

     Afbeeldingen / groeps

hannah Special Intense (bindweefselmassage) ca 45 minuten            € Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er voorstander van om uit de huid te halen wat nog  aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlaag namelijk het onderhuids bindweefsel.


De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

-Verbetering van de huidconditie
-Stimulatie van de huiddoorbloeding
-Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
-Verbetering van de opname van werkstoffen
-Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
-Bevordering van de celdeling
-Verbetering van de huidstructuur en huidteint
-Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
-Verbetering van de huidweerstand

Door de massage in kuurverband toe te passen wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten vergroot. Je start de kuur eenmaal per week gedurende enkele weken, het resultaat zal aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Wat mag je verwachten:

Huidmeting, reiniging, peeling, huiddoorbloedingsstimulerend product, de hannah bindwefselmassage en passende dag/nachtverzorging.

Het tarief voor 1 losse behandeling is € 51,50
In kuurverband is de aanbiedingsprijs:

4 behandelingen € 199,--
8 behandelingen € 390,-- 


hannah Meet & Treat, Let's try Hannah!   ca 45 minuten                       € 51,50


Wil je kort kennismaken met mij, mijn praktijk en de unieke hannah behandelmethode? Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid middels het hannah 5 stappenplan. Kom ervaren wat het doormeten van je huid op vocht-, vet- en PH waarde in combinatie met een passende huidverbeterende behandeling voor jou en je huid kan betekenen. 

Wat mag je verwachten:

Huidmeting met Skin Analyzer, reiniging, peelen & scrubben, stimuleren van de doorbloeding,herstellen  verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), masker en dag/nacht verzorging.
(extra module epileren bij te boeken voor € 5,50)
(extra module hars kin en/of bovenlip bij te boeken voor € 5,--)


hannah Skin Improvement , The hour of power!   ca 60 minuten         € 62,50                  


Ook in deze behandeling wordt  kennisgemaakt met het unieke 5-stappenplan van hannah te weten: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, beschermen.  Nadat je huid is gemeten en jouw huidconditie bekend is, wordt met de juiste producten de huid weer in balans gebracht. Tevens behoort bij deze mooie behandeing de heerlijke ontspanningsmassage van het gelaat/decolleté.

Wat mag je verwachten:

Huidmeting met Skin Analyzer, epileren wenkbrauwen, reiniging, peelen en scrubben, stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), ontspanningsmassage, masker en dag/nacht verzorging.
(Extra module hars kin en/of bovenlip € 5,--)


hannah Bootcamp Your Skin, Boost it all!   ca 80 minuten                    € 73,50


Ook in deze behandeling maak je kennis met het unieke 5-stappenplan van hannah te weten: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, beschermen.  Nadat je huid is gemeten en jouw huidconditie bekend is, wordt met de juiste producten de huid weer in balans gebracht. Tevens behoort bij deze mooie behandeing de unieke bindweefselmassage (zie de details bij de hannah Special Intense behandeling)

Wat mag je verwachten:

Huidmeting met Skin Analyzer, epileren wenkbrauwen, reiniging, peelen en scrubben, stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), hannah bindweefselmassage, masker en dag/nacht verzorging.
(Extra module hars kin en/of bovenlip € 5,--)


hannah Xclusive, the total package!  ca 100 minuten                             € 79,--

De naam zegt het al: Exclusief en totaal. Deze zeer uitgebreide behandeling is de meest mogelijk ultieme hannah-beleving bij mij in de salon. Ruim anderhalf uur wordt er intensief  aan je huid gewerkt. Het unieke 5-stappenplan staat centraal in combinatie met de hannah-bindweefselmassage en heerlijke ontspanningsmassage van gelaat en decolleté. Door diverse technieken toe te passen in combinatie met een persoonlijk productadvies ervaar je een sensationele huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Wat mag je verwachten:

Huidmeting met Skin Analyzer, epileren, reiniging, peelen en scrubben, stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), ontspanningsmassage en hannah bindweefselmassage, masker en dag/nacht verzorging.
(Extra module hars kin en/of bovenlip € 5,--

 

Bij iedere behandeling is de module verven wimpers en/of wenkbrauwen bij te boeken (zie de tarievenpagina)

*Onzuiverheden verwijderen:
Binnen bovenstaande behandelingen is maximaal 10 minuten tijd gereserveerd voor het verwijderen van Milia(gerstekorrels) en Comedonen(mee-eters).  Wanneer de maximale tijd overschreden wordt zijn de kosten € 7,50 extra. Uiteraard informeer ik u tijdens de behandeling wanneer dit van toepassing is.          Afbeeldingen /