hannah gelaatsbehandeling heren

hannah gelaatsbehandeling heren


Gelaatsbehandelingen / Hannah gelaatsbehandeling Heren

hannah's Men Xperience!!

Mannen, jong en oud, worden zich steeds meer bewust van de verzorging van hun gelaat en lichaam. Er rust geen taboe meer op mannen in de schoonheidssalon. Extra aandacht voor de huid is dan ook geen overbodige luxe.
Al jaren is er een stijgende lijn in het bezoek van heren waar te nemen aan mijn schoonheidssalon en deze trend zet zich voort. Aanvankelijk waren eerst de massages en wellnesstreatments in the picture bij de mannen maar de vraag naar een goede gelaatsverzorging al dan niet met huidverbetering als doel  neemt toe. Wanneer u geen huidproblemen heeft, kunt u uiteraard ook bij mij terecht. Ik zorg er samen met u voor uw uiterlijk in goede conditie te houden.“Mannen worden mooier naarmate zij ouder worden” is een bekend gezegde. Als u in de spiegel kijkt, zegt uw gezicht wat anders.

Natuurlijk zijn er veel producten in de winkel verkrijgbaar.
Geruime tijd staat u dan bij het mannenschap, geen idee wat en wanneer u iets moet gebruiken.
De verkoopmedewerkster prijst u graag van alles aan. Op haar advies neemt u de potjes mee naar huis en… u doet er vervolgens niets mee…!!!

Als dit herkenbaar is breng dan eens een bezoek aan "Huidcoach Lindsey Weterings." 
25% van de klanten in mijn praktijk is een man. Ontdek waar hannah voor staat en onderga een Men Xperience in Lindsey's Beautysalon!!  In mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering. Ik ga daarin een stap verder dan de meeste schoonheidssalons. Mijn gedachte is dat mijn cliënten niet enkel voor ontspanning komen, maar zeker ook voor resultaat. De doelstelling van de "hannah behandeling" is om u bewust te maken van uw huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten.


Als hannah huidcoach zal ik met de Skin Analyzer het vocht-, vetgehalte en pH-waarde van uw huid meten. Tijdens een hannah's Men Xperience ga ik u uitleggen waarom u bepaalde producten gebruikt en wanneer.

De behandeltijd van de gelaatsbehandeling is bij benadering aangegeven. De ene keer vraagt de huid om extra aandacht en zal de behandeling iets uitlopen, de andere keer loop ik wat in op de tijd. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.


                                                                                                        

Wat kunt u verwachten van de 


hannah's Men Xperience                                  ca  60 minuten                                               € 62,50

Huidmeting met Skin Analyzer, modeleren wenkbrauwen, reiniging, peelen en scrubben, stimuleren van de doorbloeding, verwijderen van onzuiverheden (max. 10 min*), ontspanningsmassage, masker en dag/nacht verzorging.

*Binnen een behandeling is 10 minuten tijd gereserveerd voor het verwijderen van onzuiverheden.
Wanneer er extra tijd nodig is i.v.m. de aanwezigheid van vele onzuiverheden komt hier € 7,50 bij


                                              Afbeeldingen / billant touch