Bruidsarrangement

Bruidsarrangement


bruidsarrangement /

Het Luxe Bruidsarrangement

(Het Luxe Bruidsarrangement bestaat uit een zeer uitgebreide hannah gelaatsbehandeling. N.a.v. de huidanalyse met de Skinanalyser stem ik enkele weken voor jullie trouwdag de behandeling geheel op uw huidtype af. Aansluitend de proefmake-up en op de trouwdatum zelf de visagie op locatie. Daarnaast zijn mijn reiskosten binnen de regio Haaglanden en eventuele parkeergelden inbegrepen) Lees verder voor meer informatie.


Op de mooiste dag van uw leven
wilt u toch dat alles perfect geregeld is, ook uw bruidsmake-up! Als bruid staat u namelijk de hele dag in de belangstelling.

Maanden van te voren bent u samen met uw partner bezig met alle voorbereidingen voor deze mooie dag. Van de kleding tot de uitnodigingen, maar vergeet u uw bruidsmake-up niet.

Het belang van de bruidsvisagie ziet men vaak over het hoofd terwijl dit op deze dag zeker niet mag ontbreken!
Uw gezicht heeft een extra sprekende uitstraling nodig!
De kunst bij het aanbrengen van de make-up is om dit zo naturel mogelijk te laten ogen.

Natuurlijk spelen uw wensen, uw dagelijkse make-up en uw uitstraling ook een belangrijke rol waaraan ik de bruidsmake-up zoveel mogelijk zal aanpassen.
Hierbij krijgt u van mij professionele adviezen.

Met de bruids-visagie camoufleer ik als visagiste de eventuele aanwezige oneffenheden en breng ik extra accenten aan op de belangrijke punten van uw gezicht.
Er wordt een natuurlijke basis aangebracht en de tinten van make-up, rouge en oogschaduw zullen zacht zijn.

Vanzelfsprekend krijgt u enkele weken voor de bruiloft n.a.v. de huidanalyse een uitgebreid hannah Facial Treatment (75 minuten) alvorens ik de proefmake-up bij u ga aanbrengen.
Uiteraard gaat alles in overleg, het is immers uw dag.

U verlaat niet eerder de salon voordat u 100% tevreden bent ongeacht de tijd die ermee gemoeid is. Ik maak die middag geen andere afspraken zodat  we alle tijd hebben.
Ik zal u één of meerdere foto's per mail/app doen toekomen zodat u het gewenste resultaat nogmaals kunt bekijken. De foto's worden niet gebruikt voor marketing etc.

Op de dag zelf zorg ik dat u er prachtig uitziet. Deze garantie geef ik u.

U kunt op uw trouwdag (maandag t'm zaterdag) voor de definitieve bruidsmake-up naar de salon komen maar het is gebruikelijker dat ik op locatie kom op de door u gewenste tijd. Dit zonder toeslagen binnen de regio Haaglanden. Buiten de regio reken ik een kleine onkostenvergoeding voor de reiskosten.

Ik kan ervoor zorgen dat u "de" bruidsmake-up krijgt die helemaal bij u past maar wat belangrijker is, een bruidsmake-up die de hele dag goed blijft zitten.

Als visagiste ben ik pas tevreden als u dit bent.
Het is verstandig om tijdig de boeking te regelen, dit om een teleurstelling te voorkomen dat ik de bewuste dag geen tijd meer heb u van dienst te zijn.

Uw bruiloft: De mooiste dag, ik neem u deze zorg uit handen.


Het tarief voor dit bruidsarrangement, dus de huidanalyse, een uitgebreid Hannah Facial Treatment, de proefmake-up en de bruidsmake-up op locatie op de trouwdatum, is een all-in prijs van         € 210,--
U weet dus precies waar u aan toe bent en komt niet voor vervelende verrassingen te staan met zogenaamde onvoorziene toeslagen.

Heb ik uw interesse gewekt? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lindsey's Beauty Salon Delft.

Ik ben u graag van dienst!! Ook op uw trouwdag met uw bruidsvisagie.